top of page

5 tips til produksjon av innhold

Oppdatert: 2. mai

Kreativitet, planlegging, samarbeid og realitet.Sliter du med innholdsproduksjonen?


Det er mye å si om innhold. Vi overtenker, får ikke til å skrive, er stuck. Setter oss mål om å få ut noe annenhver eller til og med hver uke, planlegg hvis du kan eller bare la det flyte. Gjør det som funker for deg, her er noen tips på veien for å produsere mer innhold.


  1. La kreativiteten flomme. Ta 1 time hvor du eller dere, om du jobber i et team, kommer opp med overskrifter. Fyr løs, ingen forslag er for dumme. Kom opp med 100 forslag, ikke alle blir til faktiske artikler eller innhold, men dette er en god øvelse for å få idéene fra en spire til en garva plante.

  2. Skriv og rable ned når du er i modus, mitt modus kan være tidlig morgen, rett etter middag elle på natta. Bare skriv, selv om det er masse skrivefeil og svada. Det gjør noe med oss. Skal du være flink gutt eller pike, så holder du deg selv tilbake.

  3. Jobber du i et team, skriv sammen. Er du stuck, så ville jeg anbefalt en AI som ChatGTP, for å løsne proppen hvis den sitter litt hardt. Noen ganger er det digg å sparre litt med kunstig intelligens, men ikke ta alt for god fisk. Bruk hue.

  4. Lag deg en plan, skriv ned i f.eks. markedsplanen hva som skal publiseres når og hvor. Har du en deadline og en plan, så forplikter det kanskje litt mer?

  5. Vær realistisk. Hvis du er alene om å produsere innhold, og har en halvveis korrekturleser som aldri kommer tilbake til deg. Da funker nok ikke en plan for deg uansett?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page